Λύσεις

Πώς μειώνουμε τα κόστη;

Ένας από τους κύριους στόχους μας είναι η μείωση του κόστος της επένδυσης των πελατών μας. Παρακολουθούμε διαρκώς τις εξελίξεις στην αγορά των φωτοβολταϊκών και βρισκόμαστε σε συνεχή επαφή με τους προμηθευτές μας.

Παράλληλα, και δεδομένου του μεγάλου όγκου των έργων μας, έχουμε τη δυνατότητα να πετυχαίνουμε πολύ ανταγωνιστικές τιμές στην προμήθεια των κορυφαίων σε ποιότητα προϊόντων.

Όλα αυτά έχουν ως αποτέλεσμα χαμηλές τιμές, σε συνδυασμό με κορυφαία ποιότητα και ειδική μεταχείριση από τους προμηθευτές.

Πώς είστε σίγουροι ότι με εμάς θα κάνετε ξεκάθαρες συμφωνίες;

Ο μεγάλος αριθμός έργων που έχουμε διεκπεραιώσει και, κυρίως, οι πολυάριθμοι ευχαριστημένοι πελάτες μας είναι η καλύτερη απάντηση σε αυτό το ερώτημα. Η συνεχιζόμενη συνεργασία μας με αρκετούς από αυτούς σε καινούρια έργα είναι μία ακόμα εγγύηση ότι μπορείτε να μας εμπιστευθείτε.

Ζητήστε να σας φέρουμε σε επαφή με τους πελάτες μας για να μάθετε από πρώτο χέρι την εικόνα που έχουν σχηματίσει.

Γιατί δε φοβόμαστε τους κεραυνούς;

Όλες οι εγκαταστάσεις μας είναι κατασκευασμένες βάση αυστηρών κριτηρίων ασφάλειας και αντοχής.

Ο πιο καλός σύμβουλος στην κατασκευή ενός ΦΒ πάρκου, πέρα από την εμπειρία μας, είναι η διεθνής βιβλιογραφία που αντλούμε από έγκυρες πηγές όπως το διεθνώς αναγνωρισμένο IEEE.

Επίσης ενημερωνόμαστε διαρκώς από τη βιβλιογραφία για τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της ασφάλειας και της αποτροπής ατυχημάτων και τις εφαρμόζουμε στα έργα μας, εξασφαλίζοντας στους πελάτες μας την μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια για την επένδυσή τους.

Πως ξέρετε ότι έχετε κάνει την καλύτερη επιλογή;

Το όνομα WATTAL έχει γίνει συνώνυμο με τον επαγγελματισμό και την ποιότητα. Από τον συνεχώς αυξανόμενο αριθμό ολοκληρωμένων έργων και ευχαριστημένων πελατών έως την αυξανόμενη συνολική ισχύ των έργων που έχουμε στο χαρτοφυλάκιό μας, δεν είναι τυχαίο ότι όλο και περισσότεροι επενδυτές εμπιστεύονται την WATTAL για τα έργα τους.

Όσο θα προχωράει η συνεργασία μας μαζί σας τόσο πιο ευχαριστημένοι θα είστε που μας προτιμήσατε για τις υπηρεσίες μας.

Γιατί μπορείτε τώρα να χαλαρώσετε;

Η επένδυση στον τομέα των φωτοβολταϊκών είναι μία από τις πιο έξυπνες και αποδοτικές επενδύσεις που μπορείτε να κάνετε αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα.

Αρκεί το έργο να ανατεθεί σε έναν έμπειρο και αξιόπιστο συνεργάτη όπως η WATTAL.

Επιλέγοντας την WATTAL ως φορέα αυτής της επένδυσης, μπορείτε να χαλαρώσετε ξέροντας ότι η επένδυσή σας θα έχει την καλύτερη δυνατή φροντίδα σε όλα τα στάδιά της, ενώ η εμπειρία μας σας διασφαλίζει ότι θα λειτουργήσουν όλα σωστά, από την πρώτη στιγμή. Από τη διαδικασία αδειοδότησης έως την κατασκευή του έργου σας και τη συνεχιζόμενη για χρόνια απόδοσή του, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η Κ&Μ θα είναι πάντα εκεί για να σας προσφέρει την ασφάλεια και τη βοήθεια που χρειάζεστε για μια επένδυση ζωής.

Πώς αποφεύγουμε τα περιττά ρίσκα;

Στην WATTAL, όλα γίνονται με βάση τις αυστηρότερες προδιαγραφές και την μακροχρόνια εμπειρία μας. Στον τομέα των υπηρεσιών, η πλούσια εμπειρία μας σε έργα διαφόρων μεγεθών σε όλη την Ελλάδα μας επιτρέπει να βαδίζουμε με βεβαιότητα στα κανάλια της γραφειοκρατίας και να είμαστε σίγουροι για τις σωστές κινήσεις που θα εξασφαλίσουν στο έργο σας τις άδειες που χρειάζεται για να προχωρήσει.

Στον κατασκευαστικό τομέα, όλοι μας οι τεχνικοί έχουν μεγάλη εμπειρία στον τομέα της κατασκευής φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων και έχουν εκπαιδευτεί για να αντιμετωπίζουν κάθε κατάσταση που μπορεί να προκύψει. Επίσης, μπορούν να σας συμβουλέψουν με βεβαιότητα για τους τύπους των φωτοβολταϊκών που μπορείτε να επιλέξετε και για το τι ταιριάζει καλύτερα στην περίπτωσή σας.

Τέλος, όλα τα έργα μας είναι ασφαλισμένα από όλους τους συνήθεις κινδύνους μέχρι την τελική παράδοση.

Πώς είστε σίγουροι ότι το πάρκο σας θα αποδώσει;

Αρκεί να ρίξετε μια ματιά στις υψηλές αποδοτικότητες των ήδη εγκατεστημένων πάρκων μας!

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι οι αποδόσεις ΟΛΩΝ των πάρκων μας είναι της τάξης του 10% με 20% πλέον των προβλέψεων του PVGIS.

Αυτό δεν είναι τυχαίο, γιατί δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη. Όλα τα πάρκα μας έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τη μέγιστη απόδοση και αξιοπιστία. Σε καμία περίπτωση δε θα αφήσουμε να μπουν υλικά χαμηλότερων προδιαγραφών από αυτών που προβλέπουν τα διεθνή πρότυπα. Ο σχεδιασμός, η διαστασιολόγηση και η υλοποίηση των έργων γίνονται με γνώμονα τη μέγιστη απόδοση από την πρώτη μέρα λειτουργίας, και την αξιοπιστία σε βάθος χρόνου.

Γιατί είμαστε ο πιο ισχυρός κρίκος;

Είμαστε ο συνδετικός κρίκος μεταξύ των δυναμικών επενδυτών μας, των χρονοβόρων δημοσίων υπηρεσιών και των πολυάσχολων εργολάβων. Μπορούμε να εξισορροπήσουμε με ευκολία όλους αυτούς τους ρόλους, κάνοντας τα γρανάζια της επένδυσής σας να γυρίζουν πιο γρήγορα και εξασφαλίζοντας την ταχύτερη δυνατή επιστροφή της επένδυσής σας.

Γιατί δεν θα είσαστε ποτέ μόνοι;

Η WATTAL θα είναι πάντα μαζί σας, σε όλα τα στάδια του έργου σας. Ξεκινώντας από τους δαιδάλους της ελληνικής αδειοδοτικής διαδικασίας, μέσα από τους οποίους μπορούμε εύκολα να σας καθοδηγήσουμε με την εμπειρία μας. Συνεχίζοντας με την πλήρη επίβλεψη της κατασκευής του έργου σας. Προχωρώντας με την ασφάλιση της επένδυσής σας και τη μακρόχρονη παρακολούθηση της αποδοτικότητας του έργου σας.

Γιατί μας αρέσει αυτό που κάνουμε;

Η κατασκευή φωτοβολταϊκών πάρκων είναι στη φύση μας όχι μόνο εξαιτίας της μηχανολογικής μας εκπαίδευσης και εμπειρίας αλλά και της περιβαλλοντικής μας συνείδησης.

Αισθανόμαστε υπερήφανοι για το έργο μας κάθε φορά που συνδέουμε ένα καινούριο πάρκο με το ηλεκτρικό δίκτυο, γνωρίζοντας ότι αυτό θα παράγει για πολλά χρόνια καθαρή ενέργεια για όλους τους συμπολίτες μας.

Χαιρόμαστε ακόμα όταν ενημερώνουμε τους πελάτες μας ότι ήρθε η ώρα της πρώτης πληρωμής τους, ξέροντας πώς αυτή είναι μόνο η αρχή μιας μακροχρόνιας οικονομικά αποδοτικής διαδικασίας.

Γιατί είσαστε σε σίγουρα χέρια;

Ρωτώντας προηγούμενους πελάτες μας, θα καταλάβετε γιατί όλοι συμφωνούν ότι βρίσκονται σε σίγουρα χέρια. Η εμπειρία μας εξασφαλίζει την ομαλή μετάβαση του έργου σας μέσα από όλα τα στάδια ανάπτυξής του. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα χειριστούμε το έργο σας με τη σοβαρότητα και τον επαγγελματισμό που χρειάζεται, παραδίδοντάς σας μία ολοκληρωμένη επένδυση σε μικρό χρονικό διάστημα.

Πώς ξέρετε πως δε μαθαίνουμε στο δικό σας έργο;

Ο πλούτος της εμπειρίας που έχουμε ήδη αποκτήσει και η ποικιλία των καταστάσεων που έχουμε αντιμετωπίσει είναι για τους επενδυτές μας εγγύηση ότι δεν μαθαίνουμε πάνω στο δικό τους έργο.

                  

Στοιχεία

Wattal ΕΠΕ

ΒΙ.ΠΑ Λάκκωμα Χαλκιδικής

Τ.Κ. 63080

Τηλ: 23990 51722

Fax: 23990 51723

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

iso

Που θα μας βρείτε