Χρηματοδότηση + Ασφάλιση

Χρηματοδότηση

Μια φωτοβολταϊκή εγκατάσταση είναι επένδυση ζωής. Η WATTAL μπορεί να σας βοηθήσει να την υλοποιήσετε εξασφαλίζοντας χρηματοδότηση τόσο από δημόσια προγράμματα όσο και από ιδιωτικές πηγές.

Οδηγός για Φωτοβολταϊκά Δάνεια (στέγες μέχρι 10kW)

Με τον όρο χρηματοδότηση εννοούμε την χορήγηση πίστωσης σε κάποιον ιδιώτη έτσι ώστε να προβεί στην απόκτηση και εγκατάσταση φωτοβολταϊκών panels στην τάρατσα η τη στέγη του και να πουλάει το ρεύμα που παράγει στη ΔΕΗ(ΦΕΚ 1079/Β/04.06.2009).
Το συγκεκριμένο Πρόγραμμα Ανάπτυξης Φωτοβολταϊκών Συστημάτων (ΦΒΣ) σε στέγες/ταράτσες απευθύνεται κυρίως στους ιδιώτες ή σε μικρές επιχειρήσεις και έχει διπλό χαρακτήρα: α) αυτόν της επένδυσης, και β) αυτόν της καλλιέργειας και ενίσχυσης της οικολογικής συνείδησης των πολιτών. Αξίζει ιδιαίτερα να αντιμετωπιστεί ως επενδυτική πρόταση από τους πολίτες που έχουν ακίνητο στην κυριότητά τους λόγω τεσσάρων ισχυρών παραγόντων :
1. Της 25ετούς Εγγυημένης Σύμβασης με την ΔΕΗ,
2. Του ποσού πώλησης του ρεύματος προς τη ΔΕΗ προς 0,55€ την Κιλοβατώρα (KWh) που είναι από τις υψηλότερες τιμές στην Ευρώπη,
3. Της υψηλής ηλιοφάνειας της Ελλάδας που εξασφαλίζει κατά μέσο όρο απόδοση 1.300 κιλοβατώρες για κάθε 1 κιλοβάτ (KWh/KW) εγκατεστημένου ΦΒ Συστήματος, και τέλος
4. Του αφορολόγητου εισοδήματος που προκύπτει από την πώληση του ρεύματος στην ΔΕΗ
Η εγκατάσταση φωτοβολταϊκών μπορεί να αποφέρει καθαρά έσοδα μέχρι 120.000Ε.
Η διαδικασία είναι περίπλοκη αλλά μπορούμε να σας βοηθήσουμε αναλαμβάνοντας βήμα βήμα από τη χρηματοδότηση μέχρι την εγκατάσταση των φωτοβολταϊκών συστημάτων.Για περισσότερη ενημέρωση μπορείτε να διαβάσετε τον εύχρηστο Οδηγο Φ/Β της WATTAL .

Ασφάλιση

Όλα τα έργα της WATTAL είναι ασφαλισμένα μέχρι την τελική τους παράδοση και συνοδεύονται από εγγύηση καλής λειτουργίας.

Η WATTAL προσφέρει ολοκληρωμένα πακέτα συμβολαίων συντήρησης σε συνδυασμό με ξεκάθαρα συμβόλαια ασφάλισης προσαρμοσμένα στο πάρκο και τις απαιτήσεις σας. Έτσι δεν θα έχετε κανένα λόγο ανησυχίας για την λειτουργία και την αποδοτικότητα του πάρκου σας καθ'όλη τη διάρκεια λειτουργίας του.

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ

Όλα τα φωτοβολτακά στοιχεία που εμπορεύεται και εγκαθιστά η εταιρία μας είναι πιστοποιημένα κατά ISO με εγγύηση διάρκειας από 20 εως 25 χρόνια.

                  

Στοιχεία

Wattal ΕΠΕ

ΒΙ.ΠΑ Λάκκωμα Χαλκιδικής

Τ.Κ. 63080

Τηλ: 23990 51722

Fax: 23990 51723

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

iso

Που θα μας βρείτε